En kunnig elektikriker

Hej och god eftermiddag alla mina läsare och välkomna till bloggen. Äntligen skiner solen efter flera dygn med regn och det fick mig genast att känna mig lite uppåt och nu fick jag lust att skriva några inlägg på bloggen igen som jag inte gjort på flera dagar, delvis på grund av vädret. Jag har flyttat in i en bostadsrätt av modell äldre standard och det är mycket som behöver göras iordning. Jag hade bara tre väggkontakter i hela lägenheten och har därför anlitat en elektriker i Ängelholm eftersom det är inte roligt med massa förlängningssladdar som det är lätt att snubbla över. Jag kan väl säga som så att när jag snubblade över en förlängningssladd och stukade foten så var det jag som lyfte luren direkt efteråt och ringde upp till Svanelunds El. Jag hade ändå tänkt att anlita det här företaget men nu fick jag tummen ur och nu har de varit här och installerat flera vägguttag i varje rum vilket jag förstås är väldigt glad över. När de ändå var här gick de igenom elen och det visade sig att i den här gamla lägenheten fanns det bara ett enda jordat uttag, den till spisen, vilket så klart är farligt. Nu är även detta åtgärdat så alla kontakter är jordade kontakter. Svanelunds El är ett företag för alla som söker en kunnig elektriker i Ängelholm med omnejd. Det finns så många olika saker som det går att få hjälp med så jag kommer säkert anlita dem igen. Nästa projekt är att renovera köket, då kommer de på ett eller annat sätt att bli involverade, om inte annat så vill jag ha infällda spotlights i taket! Det här är en elektriker i Ängelholm som jag tycker att ni ska känna till, det kanske är ni som behöver få hjälp nästa gång!