Nu sitter lampan centralt i taket

Varmt välkommen till min blogg, jag har sett fram emot att få skriva till er igen och se ert engagemang i kommentarsfältet. Nu är det så att detta inlägg kommer handla om en elektriker i Lund som hjälpte mig med att koppla in en lampa i mitt sovrum. Detta var rätt längesedan det hände, så det var inte nyligen.

I alla fall har jag renoverat om mitt sovrum och eftersom jag har byggt ut det så är inte strömmen till taklampan i mitten av sovrummet och jag tycker inte att det ser bra ut. Då bad jag Elbasen Skåne att ta med en elektriker till Lund där jag bor så att de kanske kunde koppla in ett nytt uttag så att min lampa faktiskt kunde hänga centrerat i rummet. Sagt och gjort kom de hem till mig och jag berättade då för denna elektriker i Lund hur jag ville ha det och jag frågade även om det var möjligt att göra så som jag ville. Han sa att det inte var några problem och innan jag visste ordet av hade han monterat upp ett nytt uttag i mitten av taket och det blev hur bra som helst. Jag vill ha kvar det andra uttaget i fall att jag ville göra något annat sen så det lät han vara. Elbasen Skåne är ett bra företag som tar allt på störta allvar och säkerheten först vilket får mig att känna mig trygg och att jag inte kommer få någon elstöt eller något. Det är mycket viktigt att ni tar hjälp av en duktig elektriker när man ska koppla el för annars kan det gå riktigt fel. Ta hand om er och kommentera lite fina kommentarer! Kram.