Styrsystemsprogrammering och elinstallationer

Hej där bloggen! Idag har vi haft lite arbeten i våra lokaler så jag har faktiskt inte varit ute på något jobb överhuvudtaget, ganska skönt om jag får säga det själv även fast jag blev lite rastlös emellanåt. Vi håller på att uppgradera oss lite gällande lokalerna så det är allt från elscheman till styrsystemsprogrammering som har utförts av en servicetekniker. Jag begriper mig på precis noll av vad det innebär men det blir nog säkert bra. Att gå framåt i tekniken är något som vi arbetar med väldigt mycket inom företaget och vi ser alltid till att ha ett så uppdaterat system som möjligt, men det gäller att man själv försöker hänga med i utvecklingen. Sen tror jag inte att det är så viktigt att jag vet vad styrsystemsprogrammering innebär med tanke på att det är sånt som bara kommer gå i bakgrunden, men det är klart att det kan vara bra att veta vilket system som används om man någon gång behöver kontakta servicetekniker för att få hjälp. Det blir inge bra om vi tar hit någon som inte kan hantera det systemet vi använder så jag försöker att hänga med så gott det bara går, men det ligger minst sagt utanför mitt kunskapsområde och alla dessa termer som används i den branschen är riktigt luriga. Jag är den enda av alla våra hantverkare som har fått stanna kvar idag och antagligen blir det så resten av veckan också, det här är nog inget projekt som tar en dag bara utan det kommer en servicetekniker imorgon också. Sen om det fortfarande är styrsystemsprogrammering eller om det är något annat som ska göra vågar jag faktiskt inte svara på, det får vi se då. Jag ska försöka ge er en uppdatering imorgon här på bloggen så får vi se vad som händer. Ha det fint!