Till er som efterfrågar en målare

Hej igen och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag som elektriker vanligtvis skriver lite om mitt jobb och min vardag och ofta ger råd och tips när det kommer till just el. Självklart så måste jag återigen säga det som jag alltid tjatar om, att man måste anlita någon som är professionell när det kommer till att hantera el, om man nu inte själv är det så att säga. Dock så tänkte jag skriva om någonting lite annorlunda idag för det är ju nämligen så att det är ganska så många av er som kommenterade på ett inlägg som jag gjorde förra veckan där jag nämnde lite snabbt om en målare som jobbar i bland annat Strängnäs, Södertälje och Huddinge och vänder sina tjänster inom måleri till både små och stora projekt och vare sig det handlar om privatperson, företag eller förening.

Eftersom att det var så många av er som hörde av sig och ville veta mer om företaget så tänkte jag berätta lite kort här i inlägget om vad jag faktiskt tycker om det här företaget. Jag måste dock säga att för att mitt företag som jag jobbade på var en leverantör av el-tjänster till andra entreprenader och firmor som denna så vet jag att den här firman är riktigt kompetent och professionell när det kommer till just måleri. Jag har alltså inte vart i kontakt med dem personligen, men har däremot vart i de husen och lägenheterna där de har utfört sina tjänster och jag kan säga att jag är lika imponerad varje gång jag kommer till ett ställe där Rista Måleri, som de heter, har varit och jobbat. Ifall det nu skulle vara så att ni har mer frågor och funderingar angående detta måleri så kan jag gladeligen svara på dem nere i kommentarerna fortsättningsvis.